A.N.Beketov KNUME Digital Repository

ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Золотухіна, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
27kB

Abstract

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В – Х.: ХНАМГ, 2012

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2012
ID Code:22832
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:28 Nov 2011 09:31
Last Modified:28 Nov 2011 09:31

Repository Staff Only: item control page