Золотухіна, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)
![]() |
Microsoft Word
27kB |
Abstract
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В – Х.: ХНАМГ, 2012
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2012 |
ID Code: | 22832 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 28 Nov 2011 09:31 |
Last Modified: | 28 Nov 2011 09:31 |
Repository Staff Only: item control page