На уровень вверх |
Богдан, Н.М. и Сегеда, І.В. (2024) Менеджмент і маркетинг в готельно-ресторанному бізнесі: монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (В прессе)
Сегеда, І.В. (2024) Організаційне забезпечення управління готельним господарством регіону: монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова.
Давидова, О.Ю. и Колонтаєвський, О.П. и Сегеда, І.В. (2024) Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства: підручник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-600-5 (В прессе)
Александрова, С.А. и Світлична, В.Ю. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Радіонова, О.М. (2024) Основи наукових досліджень в туріндустрії: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 ‒ Менеджмент. [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2024) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельноресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Соколенко, А.С. (2024) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]