Up a level |
Влащенко, Н.М. (2012) Розвиток санаторно-курортного комплексу регіону: соціально- економічний аспект: монографія. Other. Харківська національна академія міського господарства.
за заг. ред. І. М. Писаревського, (2012) Туризм і місто: аналіз проблем, тенденцій та моделювання розвитку: монографія. Other. Харківська національна академія міського господарства.
Андренко, І.Б. and Влащенко, Н.М. (2012) Фінансово-економічний аналіз підприємств туризму: підручник. Харківська національна академія міського господарства. ISBN 978-966-695-245-8
Давидова, О.Ю. and Писаревський, І.М. and Ладиженська, Р.С. (2012) Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: навч. посібник. Харківська національна академія міського господарства. ISBN 978-966-695-261-8
Нохріна, Л.А. and Кравець, О.М. (2012) Ефективні комунікації: навч. посібник. Харківська національна академія міського господарства. ISBN 978-966-695-257-1
Писаревський, І.М. and Тонкошкур, М.В. (2012) Планування та організація туристських маршрутів: Підручник. Харківська національна академія міського господарства. ISBN 978-966-695-230-4
Поколодна, М.М. (2012) Рекреаційна географія: навч. посібник. Харківська національна академія міського господарства. ISBN 978-966-695-234-2
Тонкошкур, М.В. and Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2012) Туристське країнознавство: Підручник. Харківська національна академія міського господарства. ISBN 978-966-695-224-3
Волкова, К.В. (2012) Диплом за ІІІ місце в обласному конкурсі "Молодий інноватор харьківщини" в номінації "Наукові роботи". [Image]
Нохріна, Л.А. (2012) Подяка за сприяння розвитку інноваційної діяльності виховання та підготовку талановитої молоді. [Image]
Александрова, С.А. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни „Фінансовий менеджмент” (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» спеціальності 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування» спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни „Фінансовий менеджмент” (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування» спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни „Фінансовий менеджмент” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування» спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни „Професійно-комунікативна компетентність” (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 «Туризмознавство»). [Teaching Resource]
Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до виконання практичних завдань і самостійної роботи з курсу “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№1003). [Teaching Resource]
Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до виконання практичних завдань і самостійної роботи з курсу “Менеджмент туризму” (для студентів 3 курсу денної форми навчання та 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) “Туризм”)(№996). [Teaching Resource]
Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до виконання практичних завдань і самостійної роботи з курсу “Організація готельного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 3 і 4 курсів заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”, 6.140103 (6.020107) – “Туризм”)(№984). [Teaching Resource]
Андренко, І.Б. (2012) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Аналіз діяльності підприємств туризму» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Teaching Resource]
Андрєєва, В.М. and Лук’яненко, О.І. (2012) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Управління попитом» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа» та 7.14010301, 8.14010301 «Туризмознавство (за видами)»). [Teaching Resource] (In Press)
Андрєєва, В.М. and Лук’яненко, О.І. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Управління попитом» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource]
Байлик, С.І. and Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки до виконання індивідуального навчально- дослідницького завдання (курсового проекту) з дисципліни „Матеріально-технічна база готелів ” (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент")(№426). [Teaching Resource]
Влащенко, Н.М. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни «ЕКОНОМІКА ТА ЦІНОУТВОРЕННЯ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ» (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.020107 «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Давидова, О.Ю. (2012) Методичні вказівки до проведення практичних занять і виконання самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисциплін «Гігієна і санітарія», «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2279). [Teaching Resource]
Давидова, О.Ю. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]
Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]
Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2012) Програма і робоча програма навчальних дисциплін «Гігієна і санітарія в галузі, гігієна і санітарія» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]
Кравець, О.М. (2012) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Ефективні комунікації” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки (6.020107) – „Туризм ”, 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2012) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять з дисципліни «Вступ до гостинності» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Вступ до фаху» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource]
Кравець, О.М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Курортологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Менеджмент»). [Teaching Resource]
Леонов, Я.В. (2012) Методичні рекомендації до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Екскурсознавство» (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)»)(№431). [Teaching Resource]
Лук’яненко, О.І. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 5 і 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource]
Нохріна, Л.А. and Александрова, С.А. (2012) Методичні вказівки з дисципліни «Управління персоналом» до вивчення теми «МЕХАНІЗМИ РЕГУЛЮВАННЯ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»)(№2277). [Teaching Resource]
Нохріна, Л.А. and Радіонова, О. М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Соціальні технології» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 6.140101 Готельно - ресторанна справа). [Teaching Resource]
Нохріна, Л.А. and Радіонова, О. М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Соціальні технології» (для студентів 4 курсу денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 6.140103 (6.020107) «Туризм»). [Teaching Resource]
Оболенцева, Л.В. (2012) Методичні вказівки до проведення практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни «Основи маркетингу» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки 6.020107 «Туризм» спеціальності «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Оболенцева, Л.В. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни “Маркетинг” (для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – "Менеджмент"). [Teaching Resource]
Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource]
Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource]
Петрова, Н.Б. and Леонт’єва, Ю.Ю. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Основи менеджменту» (для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Teaching Resource]
Петрова, Н.Б. and Леонт’єва, Ю.Ю. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Основи менеджменту» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№445). [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни, «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№436). [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№441). [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Нохріна, Л.А. and Матвєєва, Н.М. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Економіка та ціноутворення на підприємствах туріндустрії» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»)(№432). [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Тонкошкур, М.В. (2012) Конспект лекцій з дисципліни «Технологія туристської діяльності» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Поколодна, М.М. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни «ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки «Туризм»)(№1284). [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2012) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Організація екскурсійних послуг» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки «Туризм»)(№425). [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2012) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни “Рекреаційна географія” (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.030601 „Менеджмент”)(№1340). [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Петрова, Н.Б. and Полчанінова, І.Л. (2012) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни “Туристські ресурси України” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямком підготовки 6.020107 “Туризм”)(№2234). [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2012) Конспект лекцій з дисципліни «Рекреаційні комплекси світу (в тому числі турресурси України)» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2012) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Рекреаційні комплекси світу (в тому числі турресурси України)» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№885). [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Географія туризму» (для студентів І курсу денної і заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 6. 140103 «ТУРИЗМ», галузі знань 1401 «Сфера обслуговування»). [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Рябєв, А.А. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація екскурсійних послуг» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource]
Радіонова, О. М. and Оболенцева, Л.В. (2012) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» (для студентів V курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource]
Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Матеріально-технічна база готелів» (для студентів 1 курсу за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент»)(№437). [Teaching Resource]
Рябєв, А.А. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”). [Teaching Resource]
Стешенко, О.Д. (2012) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки «Туризм»)(№461). [Teaching Resource]
Тонкошкур, М.В. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія туристської діяльності» для студентів для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Teaching Resource]
Усіна, А.І. (2012) Конспект лекцій з дисципліни „Технологія ресторанної справи” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки «Туризм»). [Teaching Resource]
Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 (6.140103) «Туризм»)(№2236). [Teaching Resource]
Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. and Сегеда, І.В. (2012) Конспект лекцій з дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. and Баландіна, І.С. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Товарознавство» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]