Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 (6.140103) «Туризм»)(№2236). [Teaching Resource]
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
391kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Restaurant Business Technology |
ID Code: | 28192 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 04 Jan 2013 10:45 |
Last Modified: | 04 Jun 2013 12:26 |
Repository Staff Only: item control page