A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки для самостійної роботи, виконання практичних завдань та індивідуального навчально-дослідницького завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”)(№1289).

Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки для самостійної роботи, виконання практичних завдань та індивідуального навчально-дослідницького завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”)(№1289). [Teaching Resource]

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
203kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Equipment facilities of hotel and restaurant management
ID Code:28602
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:23 Jan 2013 07:33
Last Modified:28 Feb 2013 12:41

Repository Staff Only: item control page