Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
548kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Организация ресторанного хозяйства
Код ID:27914
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:25 Дек 2012 10:04
Последнее изменение:06 Июн 2013 06:31

Только штат репозитория: страница управления объектом