Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до виконання практичних завдань і самостійної роботи з курсу “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№1003). [Teaching Resource]
![]() |
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
371kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Management Property Management |
ID Code: | 25296 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 20 Apr 2012 10:01 |
Last Modified: | 12 Feb 2013 09:24 |
Repository Staff Only: item control page