Up a level |
Єфременко , Т.М. (2014) Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Основи наукових досліджень» (для студентів 4 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Абрамов, В.В. (2014) Програма дисципліни «Організація туристських подорожей» для студентів напряму 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Абрамов, В.В. (2014) Програма нормативної навчальної дисципліни «ПП 2.2. Організація туризму (Організація туристських подорожей)» підготовки бакалавра напрям 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource] (In Press)
Абрамов, В.В. (2014) Робоча програма дисципліни «Організація туристських подорожей» для студентів напряму 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Абрамов, В.В. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Організація туризму (Організація туристських подорожей)» для студентів 2 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 - «Туризм». [Teaching Resource] (In Press)
Абрамов, В.В. and Погасій, С.О. and Сегеда, І.В. (2014) Програма виробничої практики (в засобах розміщення) для студентів напряму 6.030601 «Менеджмент» фахового спрямування «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу». [Teaching Resource]
Абрамов, В.В. and Погасій, С.О. and Сегеда, І.В. (2014) Робоча програма виробничої практики (в засобах розміщення) для студентів напряму 6.030601 «Менеджмент» фахового спрямування «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу». [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Александрова, С.А. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Управління персоналом» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Александрова, С.А. (2014) Програма з дисципліни “Економіка підприємства” для студентів за напрямом 6.140101 - Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Програма з дисципліни “Менеджмент і адміністрування (Управління персоналом)” для студентів за напрямом підготовки 6.030601 - Менеджмент. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Програма з дисципліни “Професійна комунікативна компетентність” для студентів спеціальності 7.14010301 - Туризмознавство. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Програма з дисципліни “Професійна комунікативна компетентність” для студентів спеціальності 8.14010301 - Туризмознавство. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Програма з дисципліни “Професійна комунікативна компетентність” для студентів спеціальності “8.14010101 Готельно-ресторанна справа”. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Програма з дисципліни “Управління персоналом” для студентів за напрямом підготовки “6.140101 Готельно-ресторанна справа”. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Програма з дисципліни “Управління персоналом” для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Робоча програма дисципліни “Економіка підприємства” для студентів 2 курсу за напрямом 6.140101 - Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Робоча програма дисципліни “Менеджмент і адміністрування (Управління персоналом)” для студентів напряму підготовки 6.030601 - Менеджмент. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Робоча програма дисципліни “Управління персоналом” для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Робоча програма з дисципліни “Професійна комунікативна компетентність” для студентів спеціальності 7.14010301 - Туризмознавство. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Робоча програма з дисципліни “Професійна комунікативна компетентність” для студентів спеціальності 8.14010301 - Туризмознавство. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Робоча програма з дисципліни “Професійна комунікативна компетентність” для студентів спеціальності “8.14010101 Готельно-ресторанна справа”. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. (2014) Робоча програма з дисципліни “Управління персоналом” для студентів за напрямом підготовки “6.140101 Готельно-ресторанна справа”. [Teaching Resource]
Александрова, С.А. and Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2,3 курсів денної та 4 курсу заочної форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Андренко, І.Б. (2014) Аналіз діяльності підприємств туризму: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова. ISBN 978-966-695-348-6
Андренко, І.Б. (2014) Діловий туризм: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-350-9
Андренко, І.Б. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Готельна індустрія України» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Андренко, І.Б. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Готельна індустрія України» (для студентів 2 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Андренко, І.Б. (2014) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Готельна індустрія України» (для студентів 2 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Андренко, І.Б. (2014) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Готельна індустрія України» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Андренко, І.Б. (2014) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Діловий туризм» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)
Андренко, І.Б. (2014) Методичні вказівки до практичних робіт з курсу “Аналіз діяльності підприємств туризму ” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – “Туризм”). [Teaching Resource] (In Press)
Андренко, І.Б. and Кравець, О.М. and Писаревський, І.М. (2014) Менеджмент готельно-ресторанного господарства: підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-302-8
Андренко, І.Б. and Кравець, О.М. and Писаревський, І.М. (2014) Менеджмент туризму: навч. посібник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-300-4
Андрєєва, В.М. and Лук’яненко, О.І. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр спеціальностей 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа», 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)
Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Богдан, Н.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)
Богдан, Н.М. (2014) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Управління якістю туристичних послуг» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр спеціальностей 7.14010301, 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)
Богдан, Н.М. (2014) Програма дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для студентів напрямів 6.140103 «Туризм» та 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]
Богдан, Н.М. (2014) Робоча програма дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для студентів напрямів 6.140103 «Туризм» та 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]
Величко, В.В. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «Організація рекреаційних послуг» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Величко, В.В. (2014) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація рекреаційних послуг» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Влащенко, Н.М. (2014) Програма з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз підприємств туріндустрії" для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування». [Teaching Resource]
Влащенко, Н.М. (2014) Робоча програма з дисципліни "Інноваційні технології в готельному господарстві" для студентів за спеціальністю 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа». [Teaching Resource]
Влащенко, Н.М. (2014) Робоча програма з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз підприємств туріндустрії" для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування». [Teaching Resource]
Влащенко, Н.Н. (2014) Програма з дисципліни "Інноваційні технології в готельному господарстві" для студентів за спеціальністю 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа». [Teaching Resource]
Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]
Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Робоча програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]
Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Робоча програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Давидова, О.Ю. and Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2014) Ресторанний менеджмент : підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-332-5
Кравець, О.М. (2014) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Вступ до гостинності» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2014) Програма варіативної навчальної дисципліни «Ефективні комунікації» підготовки бакалавра напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2014) Програма варіативної навчальної дисципліни «Ефективні комунікації» підготовки бакалавра напряму 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2014) Програма варіативної навчальної дисципліни «Курортологія» підготовки бакалавра напрямів 6.140103 «Туризм», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2014) Програма нормативної навчальної дисципліни «Організація туризму (Організація анімаційної діяльності)» підготовки бакалавра напряму 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Ефективні комунікації» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Ефективні комунікації» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Курортологія» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140103 «Туризм», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Організація туризму (Організація анімаційної діяльності)» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2014) Програма дисципліни „Курортологія” для студентів напряму підготовки 6.140101 „Готельно-ресторанна справа”. [Teaching Resource]
Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2014) Програма дисципліни „Курортологія” для студентів напряму підготовки 6.140103 „Туризм”. [Teaching Resource]
Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2014) Робоча програма дисципліни „Курортологія” для студентів за напрямом підготовки 6.140103 „Туризм”. [Teaching Resource]
Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2014) Робоча програма дисципліни „Курортологія” для студентів напряму підготовки 6.140101 „Готельно-ресторанна справа”. [Teaching Resource]
Нохріна, Л.А. (2014) Конспект лекцій з дисципліни «Соціальні технології» (для студентів 4 курсу денної і 4, 5 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Нохріна, Л.А. (2014) Програма з дисципліна «Соціально-економічні технології бізнесу» для студентів за напрямом підготовки 6.030601 - Менеджмент. [Teaching Resource]
Нохріна, Л.А. (2014) Робоча програма з дисципліна «Соціально-економічні технології бізнесу» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки 6.030601 - Менеджмент. [Teaching Resource]
Нохріна, Л.А. and Киреєнко , Н.В. (2014) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Соціальні технології» (для студентів 3-го і 4-го курсу денної форми навчання напрямів підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Погасій, С.О. (2014) Програма нормативної навчальної дисципліни «Організація туризму (Туроперейтинг)» для бакалавра з напряму 6.140103 - «Туризм». [Teaching Resource]
Погасій, С.О. (2014) Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Організація туризму (Туроперейтинг)» для бакалавра з напряму 6.140103 - «Туризм». [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Баландіна, І.С. (2014) Програма варіативної навчальної дисципліни «Організація туризму» для студентів напряму підготовки 6.030601 - «Менеджмент». [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Баландіна, І.С. (2014) Робоча програма варіативної навчальної дисципліни «Організація туризму» для студентів напряму підготовки 6.030601 - «Менеджмент». [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2014) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні організацією» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (In Press)
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інвестиційний менеджмент» (для студентів 5 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2014) Програма варіативної навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» для студентів за напрямом підготовки 6.030601 - Менеджмент. [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2014) Програма з дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туріндустрії» для студентів спеціальності 7(8).03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування». [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2014) Програма нормативної навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» для студентів за напрямом підготовки 6.140101- «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2014) Робоча програма варіативної навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» для студентів за напрямом підготовки 6.030601 - Менеджмент. [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2014) Робоча програма з дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туріндустрії» для студентів 5 курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 7(8).03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування». [Teaching Resource]
Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2014) Робоча програма з дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2014) Програма з дисципліни «Географія туризму (географія туризму)» для студентів за напрямом підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2014) Програма з дисципліни “Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)” для студентів за напрямом підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2014) Програма з дисципліни “Туристське краєзнавство” для студентів за напрямом підготовки 6.030601 - Менеджмент. [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2014) Програма з дисципліни “Туристські ресурси України” для студентів за напрямом підготовки 6.030601 - «Менеджмент». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2014) Робоча програма з дисципліни «Географія туризму (географія туризму)» для студентів за напрямом підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2014) Робоча програма з дисципліни “Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)” для студентів за напрямом підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2014) Робоча програма з дисципліни “Туристське краєзнавство” для студентів за напрямом підготовки 6.030601 - Менеджмент. [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2014) Робоча програма з дисципліни “Туристські ресурси України” для студентів за напрямом підготовки 6.030601 - «Менеджмент». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2014) Програма дисципліни «Рекреаційні комплекси світу» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2014) Програма навчальної дисципліни «Рекреаційні комплекси» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2014) Програма навчальної дисципліни «Рекреаційні комплекси» складена для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2014) Робоча програма дисципліни «Рекреаційні комплекси світу» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Рекреаційні комплекси» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Рекреаційні комплекси» складена для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент». [Teaching Resource]
Полчанінова, І.Л. (2014) Програма дисципліни «Менеджмент» для студентів за напрямом підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Полчанінова, І.Л. (2014) Робоча програма з дисципліни «Менеджмент» для студентів за напрямом підготовки 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]
Радіонова, О. М. (2014) Зайнятість у великих містах: сучасний економіко-теоретичний аналіз: монографія. Other. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова.
Радіонова, О. М. (2014) ПРОГРАМА варіативної навчальної дисципліни «Івент-технології» підготовки бакалавра напрямів 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource] (In Press)
Радіонова, О. М. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Івент-технології» для студентів 2-го курсу денної і заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 – "Туризм". [Teaching Resource] (In Press)
Радіонова, О. М. and Нохріна, Л.А. (2014) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Соціальні технології» (для студентів 4 і 5 курсів заочної форми навчання за напрямами підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
Тонкошкур, М.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація туризму» (для студентів 2 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (In Press)
Тонкошкур, М.В. (2014) Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Технологія туристської діяльності» (для студентів 3 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 "Туризм"). [Teaching Resource] (In Press)
Тонкошкур, М.В. (2014) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисциплін «Туристське країнознавство» (для студентів 1 та 2 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»), «Географія туризму» («Туристське країнознавство») (для студентів 1 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2014) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Організація туризму» («Основи туризмознавства») (для студентів 1 та 2 курсів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2014) Методичні вказівки до проведення практичних занять та самостійної роботи із дисципліни «Спортивний туризм» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки "Туризм"). [Teaching Resource] (In Press)
Усіна, А.І. and Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. and Кононенко, Т.П. (2014) Організація послуг харчування: підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-304-2
Шаповаленко, Д.О. and Сегеда, І.В. (2014) Програма з дисципліни «Кон’юнктурні дослідження галузевого ринку» для студентів спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа» та 7.14010301 «Туризмознавство». [Teaching Resource]
Шаповаленко, Д.О. and Сегеда, І.В. (2014) Робоча програма з дисципліни «Кон’юнктурні дослідження галузевого ринку» для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання спеціальностей 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа» та 7.14010301 «Туризмознавство». [Teaching Resource]
за заг. ред. І. М. Писаревського, (2014) Тенденції та напрямки розвитку туріндустрії України: монографія. Other. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова.