Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
362kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Organization of restaurants |
ID Code: | 35878 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 10 Apr 2014 11:16 |
Last Modified: | 10 Apr 2014 11:16 |
Repository Staff Only: item control page