Андренко, І.Б. and Кравець, О.М. and Писаревський, І.М. (2014) Менеджмент готельно-ресторанного господарства: підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-302-8
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB |
Abstract
В підручнику систематизовано і викладено основні положення теорії і практики менеджменту готельно-ресторанного господарства. Для самодіагностики самостійної роботи складено тестові завдання і контрольні запитання. Підручник розраховано на студентів, викладачів, фахівців сфери гостинності, а також усіх, кого цікавлять питання менеджменту готельно-ресторанного господарства.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Marketing hospitality and restaurant management Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Management Property Management Our achievements > Our indexes > T10. Informative resources > T10.2. Publishing activity > P92. It is given out in a financial year, names of textbooks with a vulture MON and other ministries which have jurisdiction higher educational establishments |
ID Code: | 38971 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 02 Feb 2015 10:48 |
Last Modified: | 22 Apr 2015 10:16 |
Repository Staff Only: item control page