A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент).

Богдан, Н.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
179kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.030601 - Management > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
ID Code:37050
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:03 Nov 2014 11:40
Last Modified:03 Nov 2014 11:40

Repository Staff Only: item control page