A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).

Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
466kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Design facilities of hotel and restaurant management
ID Code:36793
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:06 Oct 2014 09:40
Last Modified:06 Oct 2014 09:40

Repository Staff Only: item control page