Усіна, А.І. and Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. and Кононенко, Т.П. (2014) Організація послуг харчування: підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-304-2
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB |
Abstract
Підручник відповідає програмі курсу «Організація послуг харчування», рекомендований Міністерством освіти і науки України. У підручнику розглянуто сутність організації надання послуг харчування у готельно-ресторанних комплексах, нормативно-правова база регулювання діяльності закладів ресторанного господарства, сучасні підходи до класифікації закладів ресторанного господарства та їхніх послуг, місце послуг у сучасному економічному середовищі, сучасні вимоги до надання високоякісного сервісу у закладах ресторанного господарства, особливості організації роботи усіх підрозділів закладів ресторанного господарства в умовах функціонування туристської індустрії. Рекомендовано для студентів усіх форм навчання спеціальностей напряму підготовки «Туризм». Видання буде корисним для студентів, що навчаються за іншими спеціальностями у галузі туризму, а також аспірантам і викладачам вищих навчальних закладів, широкому колу фахівців, які цікавляться питаннями організації послуг харчування в туризмі.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Organization of services of feed Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Organization of services of feed |
ID Code: | 36961 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 23 Oct 2014 10:02 |
Last Modified: | 23 Oct 2014 10:02 |
Repository Staff Only: item control page