На уровень вверх |
Сегеда, І. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ РЕГІОНУ. Монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)
Абрамов, В. В. (2020) СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ. Підручник. 2-ге видання, перероблене і доповнене. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Абрамов, В. В. и Тонкошкур, М. В. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІСТОРІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2020) ЕКОНОМІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2020) ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ. Навчальний посібник. 2-ге видання, перероблене і доповнене. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (МОДУЛЬ 3. ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ)» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (МОДУЛЬ 3. ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ)» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2020) СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2020) СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (МОДУЛЬ 3. ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. и Полчанінова, І. Л. (2020) МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Підручник. 2-ге видання, перероблене і доповнене. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Баландіна, І. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсового проекту з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Баландіна, І. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Баландіна, І. С. (2020) ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Баландіна, І. С. и Соколенко, А. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО ТУРИСТСЬКОГО РИНКУ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО ТУРИСТСЬКОГО РИНКУ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ САНАТОРНО-КУРОРТНИМ КОМПЛЕКСОМ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073 Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ САНАТОРНО-КУРОРТНИМ КОМПЛЕКСОМ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073 Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження переддипломної практики (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 073 Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Карпенко, Л. К. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Карпенко, Л. К. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Карпенко, Л. К. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Козлова, А. О. и Писарева, І. В. (2019) Стратегічний менеджмент в туризмі КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Кравець, О. М. (2020) ОГРАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ. Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Кравець, О. М. и Рябєв, А. А. (2020) ОСНОВИ САНАТОРНО-КУРОРТНИХ ПОСЛУГ. Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. и Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 1)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. и Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 1)»(для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. и Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 2)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. и Карпенко, Л. К. и Гардаушенко, Н. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до лабораторних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 1)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. и Карпенко, Л. К. и Гардаушенко, Н. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до лабораторних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 2)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. и Карпенко, Л. К. и Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»(для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. и Карпенко, Л. К. и Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 2)»(для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Краснокутська, Ю. В. и Нохріна, Л. А. (2020) Конспект лекцій з дисципліни «Вступ до гостинності»(для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Краснокутська, Ю. В. и Нохріна, Л. А. (2020) Конспект лекцій з дисципліни «Вступ до фаху» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Нохріна, Л. А. (2020) ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ, ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Нохріна, Л. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи на тему: «Економічна ефективність та результативність підприємств індустрії туризму» з дисциплін «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ», «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Нохріна, Л. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та організації самостійної роботи студентів з дисциплін «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ», «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Нохріна, Л. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНА ДІАГНОСТИКА ПОТЕНЦІАЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2020) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2021 р. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писаревський, І. М. и Поколодна, М. М. и Абрамов, В. В. и Пргасій, С. О. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 1. Основи організації туризму. Правові та організаційні засади створення і діяльності туристських підприємств. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2020) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2020) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 –Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242–Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 –Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. и Абрамов, В. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОДОРОЖЕЙ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. и Писаревський, І. М. и Поколодна, М. М. и Абрамов, В. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 2. Організація роботи туристських підприємств на ринку туристських послуг. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. и Краснокутська, Ю. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ТУРОПЕРЕЙТИНГ) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ)» (для студентів 2-го курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. и Писаревський, І. М. и Погасій, С. О. и Абрамов, В. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 3. Взаємодія туристських підприємств з постачальниками послуг. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Полчанінова, І. Л. и Поколодна, М. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ СВІТУ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Полчанінова, І. Л. и Поколодна, М. М. (2020) РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ СВІТУ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2019) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПОДІЄВИХ ЗАХОДІВ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Рябєв, А. А. (2020) МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ, Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Рябєв, А. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування за спеціальністю 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Рябєв, А. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування за спеціальністю 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Рябєв, А. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. (2020) ЕКОНОМІКА ТУРИЗМУ. ПІДРУЧНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ЕКОНОМІКА ТУРИЗМУ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 -Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. и Баландіна, І. С. и Давидова, О. Ю. (2020) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. и Кравцова, С. В. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСЬКИХ МАРШРУТІВ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. и Кравцова, С. В. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСЬКИХ МАРШРУТІВ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. и Кравцова, С. В. (2020) ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСЬКИХ МАРШРУТІВ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. и Кравцова, С. В. и Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Шаповаленко, Д. О. и Краснокутська, Ю. В. и Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання РГР з дисципліни «ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)