A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 1)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа)

Крайнюк, Л. М. and Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 1)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
115kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2021
ID Code:56759
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:11 Jan 2021 08:49
Last Modified:11 Jan 2021 08:50

Repository Staff Only: item control page