A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсового проекту з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Баландіна, І. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсового проекту з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
46kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2021
ID Code:57237
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:28 Jan 2021 08:05
Last Modified:28 Jan 2021 08:05

Repository Staff Only: item control page