Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи на тему: «Економічна ефективність та результативність підприємств індустрії туризму» з дисциплін «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ», «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа)

Нохріна, Л. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи на тему: «Економічна ефективність та результативність підприємств індустрії туризму» з дисциплін «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ», «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
41kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2021
Код ID:57056
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:22 Янв 2021 08:41
Последнее изменение:22 Янв 2021 08:41

Только штат репозитория: страница управления объектом