A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2021"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: А | Б | В | К | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ш
Number of items at this level: 73.

А

Абрамов, В. В. (2020) СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ. Підручник. 2-ге видання, перероблене і доповнене. [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В. В. and Тонкошкур, М. В. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІСТОРІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С. А. (2020) ЕКОНОМІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І. Б. (2020) ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ. Навчальний посібник. 2-ге видання, перероблене і доповнене. [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І. Б. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (МОДУЛЬ 3. ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ)» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І. Б. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (МОДУЛЬ 3. ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ)» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І. Б. (2020) СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І. Б. (2020) СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (МОДУЛЬ 3. ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І. Б. and Полчанінова, І. Л. (2020) МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Підручник. 2-ге видання, перероблене і доповнене. [Teaching Resource] (Unpublished)

Б

Баландіна, І. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсового проекту з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Баландіна, І. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Баландіна, І. С. (2020) ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ'ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Баландіна, І. С. and Соколенко, А. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО ТУРИСТСЬКОГО РИНКУ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО ТУРИСТСЬКОГО РИНКУ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

В

Влащенко, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ САНАТОРНО-КУРОРТНИМ КОМПЛЕКСОМ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073  Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ САНАТОРНО-КУРОРТНИМ КОМПЛЕКСОМ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073  Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження переддипломної практики (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 073  Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

К

Козлова, А. О. and Писарева, І. В. (2019) Стратегічний менеджмент в туризмі КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Колонтаєвський, О. П. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Колонтаєвський, О. П. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О. М. (2020) ОГРАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ. Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О. М. and Рябєв, А. А. (2020) ОСНОВИ САНАТОРНО-КУРОРТНИХ ПОСЛУГ. Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 1)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 1)»(для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 2)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Карпенко, Л. К. and Гардаушенко, Н. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до лабораторних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 1)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Карпенко, Л. К. and Гардаушенко, Н. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до лабораторних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 2)» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Карпенко, Л. К. and Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»(для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Карпенко, Л. К. and Давидов, Є. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 2)»(для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Краснокутська, Ю. В. and Нохріна, Л. А. (2020) Конспект лекцій з дисципліни «Вступ до гостинності»(для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Краснокутська, Ю. В. and Нохріна, Л. А. (2020) Конспект лекцій з дисципліни «Вступ до фаху» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Н

Нохріна, Л. А. (2020) ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ, ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи на тему: «Економічна ефективність та результативність підприємств індустрії туризму» з дисциплін «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ», «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та організації самостійної роботи студентів з дисциплін «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ», «ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

О

Оболенцева, Л. В. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНА ДІАГНОСТИКА ПОТЕНЦІАЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л. В. (2020) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2021 р. [Teaching Resource] (Unpublished)

П

Писаревський, І. М. and Поколодна, М. М. and Абрамов, В. В. and Пргасій, С. О. and Андренко, І. Б. and Сегеда, І. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 1. Основи організації туризму. Правові та організаційні засади створення і діяльності туристських підприємств. [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С. О. (2020) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С. О. (2020) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 –Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242–Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 –Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С. О. and Абрамов, В. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОДОРОЖЕЙ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С. О. and Андренко, І. Б. and Сегеда, І. В. and Писаревський, І. М. and Поколодна, М. М. and Абрамов, В. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 2. Організація роботи туристських підприємств на ринку туристських послуг. [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С. О. and Краснокутська, Ю. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ТУРОПЕРЕЙТИНГ) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ)» (для студентів 2-го курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М. М. and Андренко, І. Б. and Сегеда, І. В. and Писаревський, І. М. and Погасій, С. О. and Абрамов, В. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 3. Взаємодія туристських підприємств з постачальниками послуг. [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І. Л. and Поколодна, М. М. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ СВІТУ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І. Л. and Поколодна, М. М. (2020) РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ СВІТУ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Р

Радіонова, О. М. (2019) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПОДІЄВИХ ЗАХОДІВ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А. А. (2020) МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ, Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування за спеціальністю 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування за спеціальністю 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А. А. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

С

Світлична, В. Ю. (2020) ЕКОНОМІКА ТУРИЗМУ. ПІДРУЧНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Світлична, В. Ю. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ЕКОНОМІКА ТУРИЗМУ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 -Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Сегеда, І. В. (2020) ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ РЕГІОНУ. Монографія. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)

Соколенко, А. С. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Соколенко, А. С. and Баландіна, І. С. and Давидова, О. Ю. (2020) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Т

Тонкошкур, М. В. and Кравцова, С. В. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСЬКИХ МАРШРУТІВ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М. В. and Кравцова, С. В. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСЬКИХ МАРШРУТІВ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М. В. and Кравцова, С. В. (2020) ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСЬКИХ МАРШРУТІВ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М. В. and Кравцова, С. В. and Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

У

Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Угоднікова, О. І. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Ш

Шаповаленко, Д. О. and Краснокутська, Ю. В. and Погасій, С. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання РГР з дисципліни «ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource] (Unpublished)

This list was generated on Mon May 10 03:29:04 2021 EEST.