Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2015"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Количество объектов на этом уровне: 53.

Монография

Андренко, І.Б. и Поколодна, М.М. (2013) Монографія. Організація та розвиток спеціалізованих видів туризму. Частина 2: релігійний туризм. Другой. ХНУМГ ім. О.М. Бекетова. (Не опубликован)

Богдан, Н.М. (2014) Галузевий комплекс в системі розвитку регіону. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. (Не опубликован)

Образовательные ресурсы

Єфременко , Т.М. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Реінжиніринг бізнес-процесів» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Єфременко , Т.М. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Реінжиніринг бізнес-процесів» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Іщенко, Т.В. (2014) Конспект лекцій з дисципліни «Основи наукових досліджень» (для студентів 4 і 5 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Абрамов, В.В. (2013) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Діяльність самодіяльної туристської організації» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2014) Конспект лекцій з дисципліни «Управління персоналом (для студентів 3 і 4 курсів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140103 «Туризм», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2014) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи з дисципліни «Управління персоналом (для студентів 3 і 4 курсів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм,). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2014) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи з дисципліни «Професійна комунікативна компетентність (для студентів 5 курсу денної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальностей 7.14010103, 8.14010103 «Туризмознавство(за видами)» 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2014) Методичні вказівки до розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Управління персоналом (для студентів 4 курсу заочної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Баландіна, І.С. и Погасій, С.О. (2014) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни “Організація туризму” для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601“Менеджмент”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Балацька, Н.Ю. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст і магістр спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») /. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Балацька, Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до практичного заняття «Проектування заготівельних цехів у закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н.М. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Управління якістю туристичних послуг» (для студентів 5-6 курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст і магістр спеціальностей 7.14010301, 8.14010301 - «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

Богдан, Н.М. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н.М. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм» і студентів 4 курсу та 5 курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

Влащенко, Н.М. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі» (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. и Гордієнко, Т.В. (2014) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Сіті-брендинг» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Гордієнко, Т.В. (2014) Методичні вказівки до організації самостійної роботи з дисципліни «Готельна індустрія України» (для студентів 2 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Золотухіна, І.В. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Золотухіна, І.В. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2014) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Вступ до фаху» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2014) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Ефективні комікації)» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кузмінчук, Н. В. и Сегеда, І.В. (2013) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Лук’яненко, О.І. (2014) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Менеджмент і адміністрування (управління інноваціями)» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601«Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Лук’яненко, О.І. (2014) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи «Менеджмент і адміністрування (управління інноваціями)» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Нохріна, Л.А. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Соціальні технології в сфері гостинності» (для студентів 3 і 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Нохріна, Л.А. (2014) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Нохріна, Л.А. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Соціальні технології в сфері гостинності» (для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Нохріна, Л.А. (2014) Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Соціальні технології (в туризмі)» (для студентів 3 і 4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Стратегічний менеджмент в туризмі» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форми навчання спеціальностей 7.140103 та 8.140103 –«Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. (2014) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2015. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Нохріна, Л.А. и Познякова, О.В. (2014) Менеджмент організацій Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Погасій, С.О. и Андренко, І.Б. и Поколодна, М.М. и Сегеда, І.В. (2014) Організація туризму. Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Стешенко, О.Д. (2014) Управління ризиками Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організація туризму (туроперейтинг)» (для студентів 3-го та 4-го курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – "Туризм"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. (2013) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Організація туризму (туроперейтинг)» (для студентів 3-го та 4-го курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – "Туризм"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація туризму (туроперейтинг)» (для студентів 3-го та 4-го курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – "Туризм"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст і магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5-го курсу всіх форм навчання спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туріндустрії» (для студентів 5-го курсу всіх форм навчання спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 – "Менеджмент і адміністрування" спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М.М. (2014) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «ТУРИСТСЬКЕ КРАЄЗНАВСТВО» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Полчанінова, І.Л. и Сегеда, І.В. (2014) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Менеджмент» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140103- «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Полчанінова, І.Л. и Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «Менеджмент» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140103- «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О. М. (2013) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» (для студентів 5-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування", 8.14010101 - "Готельна і ресторанна справа", 8.14010301 - "Туризмознавство"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О. М. (2013) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень" (для студентів 5-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування", 8.14010101 - "Готельна і ресторанна справа", 8.14010301 - "Туризмознавство"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Рекун, Г.П. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Аналіз діяльності підприємств туристської індустрії» (для студентів 4-го курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 - “Туризм”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Родченко, В.Б. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління проектами в туризмі» (для студентів 5-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 - “Туризмознавство”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Соколенко, А.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної та 4-го і 5-го курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2014) Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Технологія міжнародної туристської діяльності" (для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Географія туризму» («Туристське країнознавство») (для студентів 1-го курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 - “Туризм”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2014) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання РГР з навчальної дисципліни "Технологія міжнародної туристської діяльності" (для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Этот список был создан Sun Dec 22 06:10:29 2024 EET.