Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до практичного заняття «Проектування заготівельних цехів у закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Microsoft Word
30kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2015 |
ID Code: | 37540 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 27 Nov 2014 09:09 |
Last Modified: | 27 Nov 2014 09:09 |
Repository Staff Only: item control page