A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичного заняття «Проектування заготівельних цехів у закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до практичного заняття «Проектування заготівельних цехів у закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
30kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2015
ID Code:37540
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:27 Nov 2014 09:09
Last Modified:27 Nov 2014 09:09

Repository Staff Only: item control page