A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної та 4-го і 5-го курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа")

Соколенко, А.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної та 4-го і 5-го курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
30kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2015
ID Code:38144
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:22 Dec 2014 12:43
Last Modified:22 Dec 2014 12:43

Repository Staff Only: item control page