A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»).

Полчанінова, І.Л. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
349kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Quality management products and services in the hospitality sector
ID Code:32778
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:09 Sep 2013 08:39
Last Modified:23 Jan 2014 13:50

Repository Staff Only: item control page