A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа).

Полчанінова, І.Л. (2015) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
282kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Quality management products and services in the hospitality sector
ID Code:40280
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:25 Jun 2015 08:06
Last Modified:25 Jun 2015 08:06

Repository Staff Only: item control page