Полчанінова, І.Л. (2015) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
282kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Quality management products and services in the hospitality sector |
ID Code: | 40280 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 25 Jun 2015 08:06 |
Last Modified: | 25 Jun 2015 08:06 |
Repository Staff Only: item control page