Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Организация ресторанного хозяйства"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Количество объектов на этом уровне: 9.

Образовательные ресурсы

Давидова, О.Ю. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2015) Методичні вказівки до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 1401 – Сфера обслуговування за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3, 4 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 – Сфера обслуговування за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2014) Програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Образовательные ресурсы]

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2014) Програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140103 «Туризм». [Образовательные ресурсы]

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2014) Робоча програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Образовательные ресурсы]

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2014) Робоча програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140103 «Туризм». [Образовательные ресурсы]

Этот список был создан Thu Nov 21 18:42:09 2024 EET.