Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Технология ресторанных услуг"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: З | У
Количество объектов на этом уровне: 8.

З

Золотухіна, І.В. и Баландіна, І.С. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

У

Усіна, А.І. и Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до ділової гри „Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів” з дисципліни „Технологія ресторанних послуг” (№1236). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. (2007) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№785). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Конспект лекцій з дидактичним забезпеченням до самостійної роботи студентів з дисципліни „Технологія ресторанних послуг”. [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. и Давидова, О.Ю. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання других гарячих страв у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№724). [Образовательные ресурсы]

Этот список был создан Fri Apr 28 20:02:53 2017 EEST.