A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Technology of restaurant services"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: З | У
Number of items at this level: 8.

З

Золотухіна, І.В. and Баландіна, І.С. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

У

Усіна, А.І. and Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до ділової гри „Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів” з дисципліни „Технологія ресторанних послуг” (№1236). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Конспект лекцій з дидактичним забезпеченням до самостійної роботи студентів з дисципліни „Технологія ресторанних послуг”. [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. (2007) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№785). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. and Давидова, О.Ю. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання других гарячих страв у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№724). [Teaching Resource]

This list was generated on Tue Aug 20 03:24:02 2019 EEST.