A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725)

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725). [Teaching Resource]

[img] Microsoft Word
272kB

Abstract

для студ. 3 курсу денної форми навчання

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Technology of restaurant services
ID Code:4433
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:19 Mar 2008 12:33
Last Modified:13 Jul 2010 07:32

Repository Staff Only: item control page