A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).

Золотухіна, І.В. and Баландіна, І.С. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
607kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Technology of restaurant services
ID Code:28819
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:07 Feb 2013 08:26
Last Modified:06 Jun 2013 06:36

Repository Staff Only: item control page