A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805)

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805). [Teaching Resource]

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
458kB

Abstract

для студентів 3 курсу всіх форм навчання

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Technology of restaurant services
ID Code:4273
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:14 Mar 2008 10:43
Last Modified:14 Jul 2010 01:48

Repository Staff Only: item control page