Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805). [Teaching Resource]
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
458kB |
Abstract
для студентів 3 курсу всіх форм навчання
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Technology of restaurant services |
ID Code: | 4273 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 14 Mar 2008 10:43 |
Last Modified: | 14 Jul 2010 01:48 |
Repository Staff Only: item control page