A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727)

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727). [Teaching Resource]

[img] Microsoft Word
321kB

Abstract

для студ. 3 курсу денної форми навчання

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Technology of restaurant services
ID Code:394
Deposited By: доцент Николай Павлович Пан
Deposited On:22 Oct 2007 11:17
Last Modified:13 Jul 2010 07:02

Repository Staff Only: item control page