Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727)

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727). [Образовательные ресурсы]

[img] Microsoft Word
313Kb

Резюме

для студ. 3 курсу денної форми навчання

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Технология ресторанных услуг
Код ID:394
Размещен: доцент Николай Павлович Пан
Размещен на:22 Окт 2007 11:17
Последнее изменение:13 Июл 2010 07:02

Только штат репозитория: страница управления объектом