A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Division is "Educational and Scientific Institute of Economics and Management > Department of tourism and hotel economy" and Year is 2015

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Number of items: 49.

Абрамов, В.В. (2015) Конспект лекцій з дисципліни «Туризмологія» (для магістрів спеціальності 8.14010301 – Туризмознавство). [Teaching Resource] (In Press)

Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи, практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація туризму (Організація туристських подорожей)» (для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Александрова, С.А. (2015) Конспект лекцій з дисципліни «Фінансовий менеджмент» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів «спеціаліст» і «магістр» галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» спеціальностей 7.03060101; 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування» спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Teaching Resource] (In Press)

Александрова, С.А. (2015) Конспект лекцій з курсу «Управління персоналом» (для студентів денної та заочної форм навчання 3 курсу напряму 6.140103 «Туризм» та 4 курсу напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Александрова, С.А. (2015) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Управління персоналом» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)

Александрова, С.А. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Професійна комунікативна компетентність» (для студентів 5 курсу денної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальностей 7.14010301, 8.14010301 Туризмознавство (за видами), 8.14010101 Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Александрова, С.А. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління персоналом» (для студентів денної та заочної форм навчання 3 курсу напряму 6.140103 «Туризм» та 4 курсу напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Александрова, С.А. (2015) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни „Професійно-комунікативна компетентність” (для студентів 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» спеціальностей 7.14010101 – Готельна і ресторанна справа, 7.14010301 – Туризмознавство). [Teaching Resource] (In Press)

Байлик, С.І. and Писаревський, І.М. (2015) Організація готельного господарства: підручник. Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова. ISBN 978-966-695-259-5

Богдан, Н.М. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101– Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

Влащенко, Н.М. (2015) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в туризмі” (для студентів 5 курсу всіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, спеціальності 7.14010301 – Туризмознавство, денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Влащенко, Н.М. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в готельному господарстві ” (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Влащенко, Н.М. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в туризмі” (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальності 7.14010301, 8.14010301 – Туризмознавство та 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Влащенко, Н.М. and Гордієнко, Т.В. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Сіті брендінг ” (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм, 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2015) Конспект лекцій з навчальної дисципліни „Інноваційні технології в туризмі” (для студентів 5 курсу всіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – Туризмознавство та студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010301 – Туризмознавство, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2015) Методичні вказівки до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 1401 – Сфера обслуговування за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3, 4 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 – Сфера обслуговування за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)

Кравець, О.М. (2015) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни Організація анімаційних послуг в туризмі (для студентів 2-го курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Кравець, О.М. (2015) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни Організація туризму (Організація анімаційної діяльності) (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2015) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Курортологія» (для студентів 2, 3 і 4-го курсів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.030601 – Менеджмент, 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Ладиженська, Р.С. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю туристичних послуг» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр з спеціальності 8.14010301 – Туризмознавство). [Teaching Resource] (In Press)

Лук’яненко, О.І. (2015) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з курсу «Стратегічний маркетинг» (для студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Нохріна, Л.А. (2015) Конспект лекцій з дисципліни «Соціальні технології в сфері гостинності» (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

Нохріна, Л.А. and Александрова, С.А. and Погасій, С.О. (2015) Конспект лекцій з дисципліни «Економіка та ціноутворення на підприємствах туріндустрії» (для студентів 4 курсу денної і заочної форм навчання напрямів підготовки 6.030601 «Менеджмент», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 6 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. and Чередниченко, А.О. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент і адміністрування (Стратегічне управління)» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напрямку підготовки 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

Писаревський, І.М. and Андренко, І.Б. (2015) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Писаревський, І.М. and Оболенцева, Л.В. and Александрова, С.А. (2015) Методичні вказівки з організації й проведення державних екзаменів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на здобуття кваліфікації «бакалавр з менеджменту»(для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент галузі знань 0306 – Менеджмент і адміністрування). [Teaching Resource] (In Press)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2015) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5-го курсу всіх форм навчання спеціальності 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2015) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туріндустрії» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання спеціальності 7.03060101, 8.03060101 – Менеджмент. організацій і адміністрування спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Teaching Resource] (In Press)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2015) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні організацією» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.03060101, 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (In Press)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2015) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (In Press)

Полчанінова, І.Л. (2015) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Полчанінова, І.Л. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Полчанінова, І.Л. and Ладиженська, Р.С. (2015) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни “Управління якістю туристичних послуг” (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, спеціальність 7.14010301 – Туризмознавство). [Teaching Resource] (In Press)

Полчанінова, І.Л. and Ладиженська, Р.С. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю туристичних послуг» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – Туризмознавство). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. (2015) Конспект лекцій з курсу «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Івент- технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. and Ігнатова, Н.І. (2015) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни „Соціальні технології” (для студентів 4-го і 5-го курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. and Нохріна, Л.А. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Соціальні технології» (для студентів 4-го і 5-го курсу заочної форми навчання за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. and Оболенцева, Л.В. (2015) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Основи наукових досліджень» (для студентів 4-го курсу денної та 5-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. and Оболенцева, Л.В. (2015) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Кон’юнктурні дослідження галузевого ринку» (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, спеціальностей 7.14010101 – Готельна і ресторанна справа, 7.14010301 – Туризмознавство (за видами)). [Teaching Resource] (In Press)

Радіонова, О. М. and Оболенцева, Л.В. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Кон’юнктурні дослідження галузевого ринку» (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, спеціальностей 7.14010101 – Готельна і ресторанна справа, 7.14010301 – Туризмознавство (за видами)). [Teaching Resource] (In Press)

Родченко, В.Б. (2015) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Управління проектами в туризмі» (для студентів 5-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – Туризмознавство). [Teaching Resource] (In Press)

Рябєв, А.А. (2015) Конспект лекцій з дисципліни „Матеріально технічна база готелів і туркомплексів” (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Рябєв, А.А. (2015) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Матеріально-технічна база готелів та туркомплексів" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2015) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організація туризму» (Основи туризмознавства) (для студентів 1-2 курсу денної та заочної форми навчання за напрямом підготовки 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

This list was generated on Tue Oct 15 05:24:19 2024 EEST.