A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в готельному господарстві ” (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).

Влащенко, Н.М. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в готельному господарстві ” (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
307kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Innovative technology in the hotel industry
ID Code:40709
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:23 Sep 2015 07:40
Last Modified:23 Sep 2015 07:40

Repository Staff Only: item control page