A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101– Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент).

Богдан, Н.М. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101– Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
339kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.030601 - Management > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
ID Code:41233
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:12 Nov 2015 09:47
Last Modified:13 Nov 2015 08:13

Repository Staff Only: item control page