A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа).

Писаревський, І.М. and Андренко, І.Б. (2015) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
421kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities (according to old ciphers of training) > 6.140101 - Hotel and restaurant business
ID Code:40607
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:14 Sep 2015 07:49
Last Modified:14 Sep 2015 07:49

Repository Staff Only: item control page