Писаревський, І.М. and Андренко, І.Б. (2015) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
421kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities (according to old ciphers of training) > 6.140101 - Hotel and restaurant business |
ID Code: | 40607 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 14 Sep 2015 07:49 |
Last Modified: | 14 Sep 2015 07:49 |
Repository Staff Only: item control page