A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Division is "Educational and Scientific Institute of Economics and Management > Department of tourism and hotel economy" and Year is 2013

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Number of items: 68.

Абрамов, В.В. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Діяльність туристської самодіяльної організації» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)

Абрамов, В.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Туризмологія» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301- «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Александрова, С.А. and Ігнатова, Н.І. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни „Фінансовий менеджмент” (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.03060101 „Менеджмент організацій і адміністрування (за видами)”). [Teaching Resource] (In Press)

Андренко, І.Б. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних завдань з курсу “Аналіз діяльності підприємств туризму ” з дидактичним забезпеченням (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)

Андренко, І.Б. (2013) Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу “Аналіз діяльності підприємств туризму” (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) “Туризм”). [Teaching Resource] (In Press)

Андренко, І.Б. (2013) Програма і робоча програма з навчальної дисципліни “Готельна індустрія України” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 – “Туризм”). [Teaching Resource] (In Press)

Андренко, І.Б. (2013) Програма і робоча програма з навчальної дисципліни “Готельна індустрія України” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – “Менеджмент”). [Teaching Resource] (In Press)

Андренко, І.Б. (2013) Програма і робоча програма з навчальної дисципліни “Готельна індустрія України” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа”). [Teaching Resource] (In Press)

Андренко, І.Б. (2013) Програма і робоча програма з навчальної дисципліни “Діловий туризм” (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2013) Програма і робоча програма з навчальної дисципліни “Діловий туризм” (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. and Влащенко, Н.М. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Фінансово-економічний аналіз підприємств туризму» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності), спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. and Полчанінова, І.Л. (2013) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу “Організація готельного господарства ” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 “Готельно-ресторанна справа ”, 6.140103 (6.020107) “Туризм ”). [Teaching Resource] (In Press)

Андренко, І.Б. and Полчанінова, І.Л. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Андрєєва, В.М. and Лук’яненко, О.І. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Основи маркетингу» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Туризм»)(№2372). [Teaching Resource]

Величко, В.В. (2013) Організація рекреаційних послуг: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-156-7

Величко, В.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування», 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Влащенко, Н.М. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі» (для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Золотухіна, І.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Золотухіна, І.В. and Баландіна, І.С. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Колесников, О.М. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Колесников, О.М. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Маркетинг туризму» (для студентів 4 курсу денної форми та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)

Кравець, О.М. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Вступ до гостинності» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Teaching Resource]

Кравець, О.М. and Леонт’єва, Ю.Ю. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Ділове адміністрування» (для студентів 5та 6 курсів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource]

Кравець, О.М. and Леонт’єва, Ю.Ю. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Публічне адміністрування» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource]

Ладиженська, Р.С. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління якістю туристичних послуг» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 7.14010301 «Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Леонов, Я.В. (2013) Організаційно-економічний механізм інноваційного розвитку підприємств: монографія. Other. Харківська національна академія міського господарства.

Леонт’єва, Ю.Ю. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Ділове адміністрування» (для студентів 5 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент організацій», спеціальності 7.03060101– «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)» спеціалізації «Менеджмент готельного, туристського та курортного сервісу», 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)» спеціалізації «Менеджмент готельного, туристського та курортного сервісу»). [Teaching Resource] (In Press)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Публічне адміністрування» (для студентів 5 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент організацій», спеціальності 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)» спеціалізації «Менеджмент готельного, туристського та курортного сервісу», 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)» спеціалізації «Менеджмент готельного, туристського та курортного сервісу»). [Teaching Resource] (In Press)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Оболенцева, Л.В. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Ситуаційне моделювання та прогнозування» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство (за видами)»)(№2371). [Teaching Resource]

Леонт’єва, Ю.Ю. and Оболенцева, Л.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Кон’юнктурні дослідження галузевого ринку» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Оболенцева, Л.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Кон’юнктурні дослідження галузевого ринку» (для студентів 5, 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Оболенцева, Л.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Ситуаційне моделювання та прогнозування» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство» (за видами)). [Teaching Resource] (In Press)

Матвєєва, Н.М. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційний менеджмент(в галузі)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного і туристичного сервісу»). [Teaching Resource] (In Press)

Матвєєва, Н.М. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційний менеджмент(в галузі)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Матвєєва, Н.М. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційний менеджмент(в галузі)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», спеціальності 8.14010301 «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Оболенцева, Л.В. and Колесников, О.М. (2013) Конспект лекцій з дисципліни «Маркетинг туризму» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.020107, 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Петрова, Н.Б. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент (в галузі)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Петрова, Н.Б. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (In Press)

Оболенцева, Л.В. and Петрова, Н.Б. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг (в галузі)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 - «Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Поколодна, М.М. and Божко, Л.Д. (2013) Туристське краєзнавство: навчальний посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-301-1

Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з навчальної дисципліни «Рекреаційні комплекси світу (у тому числі Турресурси України)» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Полчанінова, І.Л. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Полчанінова, І.Л. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Родченко, В.Б. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління проектами в туризмі» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Родченко, В.Б. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління проектами в туризмі» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Родченко, В.Б. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління проектами в туризмі» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Рябєв, А.А. (2013) Конспект лекцій з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства ” (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа ”). [Teaching Resource] (In Press)

Стешенко, О.Д. and Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент (в галузі)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. (2013) Конспект лекцій з дисципліни «Міжнародний туризм» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 «Туризмознавство (за видами)» та освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 «Туризмознавство (за видами)»). [Teaching Resource] (In Press)

Тонкошкур, М.В. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Міжнародний туризм» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо- кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (In Press)

Тонкошкур, М.В. (2013) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Міжнародний туризм» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство (за видами) »). [Teaching Resource] (In Press)

Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Туристське країнознавство» (для студентів 1 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Туристське країнознавство» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2013) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Спортивний туризм» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2278). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2013) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Історія туризму» (для студентів 1-2 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2276). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2013) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Історія туризму» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (In Press)

Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2013) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Планування та організація туристських маршрутів» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»)(№2373). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Історія туризму» (для студентів 1-2 курсу денної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Організація туризму (Основи туризмознавства)» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource]

Тонкошкур, М.В. and Абрамов, В.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Організація туризму (основи туризмознавства)» (для студентів 2 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2013) Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275). [Teaching Resource]

This list was generated on Tue Oct 15 19:51:48 2024 EEST.