A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).

Влащенко, Н.М. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
584kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Innovative technology in the hotel industry
ID Code:33295
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:28 Oct 2013 10:04
Last Modified:28 Oct 2013 10:04

Repository Staff Only: item control page