Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).

Влащенко, Н.М. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
584kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Инновационные технологии в гостиничном хозяйстве
Код ID:33295
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:28 Окт 2013 10:04
Последнее изменение:28 Окт 2013 10:04

Только штат репозитория: страница управления объектом