Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»).

Золотухіна, І.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
434Kb

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Инновационные ресторанные технологии
Код ID:29162
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:12 Мар 2013 13:25
Последнее изменение:12 Июн 2013 09:17

Только штат репозитория: страница управления объектом