A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»).

Золотухіна, І.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource]

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
444kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Innovative Culinary Technology
ID Code:29162
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:12 Mar 2013 13:25
Last Modified:12 Jun 2013 09:17

Repository Staff Only: item control page