A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275).

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2013) Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2275). [Teaching Resource]

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
262kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities (according to old ciphers of training) > 6.140101 - Hotel and restaurant business
ID Code:31001
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:14 May 2013 11:43
Last Modified:12 Sep 2013 08:48

Repository Staff Only: item control page