На уровень вверх |
Александрова, С.А. и Богдан, Н.М. и Нохріна, Л.А. и за заг. ред. І. М. Писаревського, (2018) Детермінанти розвитку туризму: колективна монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. и Поколодна, М.М. (2018) Домінанти розвитку туризму: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.
Влащенко, Н.М. (2018) Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-453-7
Полчанінова, І.Л. и Поколодна, М.М. (2018) Рекреаційні комплекси світу: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-465-0
Александрова, С.А. (2018) Економіка підприємства: конспект лекцій (для студентів ОКР «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. (2018) Наукові дослідження в туристській індустрії: конспект лекцій (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Баландіна, І.С. и Крайнюк , Л.М. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Балацька, Н.Ю. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять на тему «Моделювання сервісно-виробничого процесу в готелі» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно- планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5–6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Балацька, Н.Ю. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5–6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Богдан, Н.М. и Сегеда, І.В. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів всіх форм навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Богдан, Н.М. и Сегеда, І.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів всіх форм навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Богдан, Н.М. и Сегеда, І.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Моніторинг і діагностика підприємств туризму» (для студентів усіх форм навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Кравець, О.М. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Організація анімаційних послуг в туризмі» (для студентів 4 курсу денної форми навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Краснокутська, Ю.В. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Лук’яненко, О.І. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Управління попитом в туризмі» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Нохріна, Л.А. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з «Економіка та ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» на тему «Економічна ефективність та результативність підприємств індустрії туризму» (для студентів 4 та 5 курсів усіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Нохріна, Л.А. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Економіка та ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів 4 та 5 курсів всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно- ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Нохріна, Л.А. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Соціальні технології в туризмі» (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних (лабораторних) занять та самостійної роботи з дисципліни «Кон’юнктурні дослідження галузевого ринку» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент в туріндустрії» (для магістрів 1 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент в туризмі» (для магістрів 1 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент в туріндустрії» (для магістрів 1 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писаревський, І.М. и Угоднікова, О.І. (2018) Методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для студентів заочної форми навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писаревський, І.М. и Угоднікова, О.І. (2018) Методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для студентів заочної форми навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм. Туризмознавство). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писаревський, І.М. и Угоднікова, О.І. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для студентів денної та заочної форми навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писаревський, І.М. и Угоднікова, О.І. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для студентів денної та заочної форми навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писаревський, І.М. и Угоднікова, О.І. (2018) Управління сталим розвитком туризму: конспект лекцій для студентів денної та заочної форми навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент, 242 – Туризм. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Погасій, С.О. и Баландіна, І.С. и Сегеда, І.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять, виконання розрахунково-графічного завдання та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація туризму» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туріндустрії» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Поколодна, М.М. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Рекреаційна географія» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Поколодна, М.М. и Полчанінова, І.Л. и Гордієнко, Т.В. (2018) Туристські ресурси України: конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальностями 242 – Туризм і 241 Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2018) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» (для студентів 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Тонкошкур, М.В. (2018) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологія міжнародної туристської діяльності» (для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Тонкошкур, М.В. (2018) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи, та виконання РГР, з навчальної дисципліни «Технологія міжнародної туристської діяльності» (для студентів денної та заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)