A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Економіка та ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів 4 та 5 курсів всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно- ресторанна справа).

Нохріна, Л.А. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Економіка та ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів 4 та 5 курсів всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно- ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
4MB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:49722
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:20 Jun 2018 07:18
Last Modified:20 Jun 2018 07:18

Repository Staff Only: item control page