Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Баландіна, І.С. и Крайнюк , Л.М. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
274kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:50208
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:09 Окт 2018 08:33
Последнее изменение:09 Окт 2018 08:33

Только штат репозитория: страница управления объектом