A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5–6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Балацька, Н.Ю. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5–6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
467kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:50526
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:13 Dec 2018 11:58
Last Modified:13 Dec 2018 11:58

Repository Staff Only: item control page