Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі: навч. посібник.

Влащенко, Н.М. (2018) Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-453-7

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
9Mb

Резюме

Досліджено інноваційні методи управління персоналом, матеріальними ресурсами, інформацією, впровадження інфраструктурних і технологічних та інших інновацій у діяльність ресторанних, готельних та туристських підприємств. Наведено вітчизняний та закордонний досвід впровадження інновацій на підприємствах зазначеної сфери. Навчальний посібник розрахований на студентів і викладачів спеціальностей «Готельна і ресторанна справа», «Туризм», фахівців із ресторанного, готельного господарства, туризму, науковцям і практикам, які працюють у галузі управління інноваціями, а також для всіх, хто цікавиться цією проблематикою.

Тип объекта:Книга
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Наши издания > Методические материалы по специальности > 242 Туризм
Код ID:50379
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:28 Ноя 2018 09:53
Последнее изменение:28 Ноя 2018 09:53

Только штат репозитория: страница управления объектом