A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі: навч. посібник.

Влащенко, Н.М. (2018) Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-453-7

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
10MB

Abstract

Досліджено інноваційні методи управління персоналом, матеріальними ресурсами, інформацією, впровадження інфраструктурних і технологічних та інших інновацій у діяльність ресторанних, готельних та туристських підприємств. Наведено вітчизняний та закордонний досвід впровадження інновацій на підприємствах зазначеної сфери. Навчальний посібник розрахований на студентів і викладачів спеціальностей «Готельна і ресторанна справа», «Туризм», фахівців із ресторанного, готельного господарства, туризму, науковцям і практикам, які працюють у галузі управління інноваціями, а також для всіх, хто цікавиться цією проблематикою.

Item Type:Book
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
Our editions > Methodical materials are for specialities > 242 Туризм
ID Code:50379
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:28 Nov 2018 09:53
Last Modified:28 Nov 2018 09:53

Repository Staff Only: item control page