A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Restaurant Business Technology"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 5.

Teaching Resource

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. (2012) Конспект лекцій з дисципліни „Технологія ресторанної справи” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки «Туризм»). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 (6.140103) «Туризм»)(№2236). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2011) Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168). [Teaching Resource]

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. and Баландіна, І.С. (2011) Методичні вказівки до практичних і лабораторних занять з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2166). [Teaching Resource]

This list was generated on Thu Apr 18 19:24:23 2019 EEST.