Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Технология ресторанного дела"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: У
Количество объектов на этом уровне: 5.

У

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. (2012) Конспект лекцій з дисципліни „Технологія ресторанної справи” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки «Туризм»). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 (6.140103) «Туризм»)(№2236). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2011) Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168). [Образовательные ресурсы]

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. и Баландіна, І.С. (2011) Методичні вказівки до практичних і лабораторних занять з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2166). [Образовательные ресурсы]

Этот список был создан Fri Nov 17 20:02:57 2017 EET.