Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»).

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 –«Туризм»). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
362kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Технология ресторанного дела
Код ID:17638
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:14 Окт 2010 06:22
Последнее изменение:13 Дек 2011 08:01

Только штат репозитория: страница управления объектом