Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.030601 - Менеджмент > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Monitoring the global market of hotel and restaurant services"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Количество объектов на этом уровне: 6.

Образовательные ресурсы

Богдан, Н.М. (2016) Конспект лекцій з курсу «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Богдан, Н.М. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101– Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Богдан, Н.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Богдан, Н.М. (2014) Програма дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для студентів напрямів 6.140103 «Туризм» та 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Образовательные ресурсы]

Богдан, Н.М. (2014) Робоча програма дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для студентів напрямів 6.140103 «Туризм» та 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Образовательные ресурсы]

Полчанінова, І.Л. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Этот список был создан Fri Apr 19 05:17:00 2024 EEST.