На уровень вверх |
Богдан, Н.М. (2016) Конспект лекцій з курсу «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Богдан, Н.М. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101– Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Богдан, Н.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Богдан, Н.М. (2014) Програма дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для студентів напрямів 6.140103 «Туризм» та 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Образовательные ресурсы]
Богдан, Н.М. (2014) Робоча програма дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для студентів напрямів 6.140103 «Туризм» та 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Образовательные ресурсы]
Полчанінова, І.Л. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]