A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Division is "Educational and Scientific Institute of Economics and Management > Department of tourism and hotel economy" and Year is 2022

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Number of items: 26.

Book

Александрова, С.А. and Оболенцева, Л.В. and Світлична, В.Ю. (2022) Економіка готельно-ресторанного господарства: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (In Press)

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2022) Інноваційні технології в туризмі: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (In Press)

Світлична, В.Ю. and Александрова, С.А. (2022) Економіка туризму: підручник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (In Press)

Сегеда, І.В. (2022) Товарознавство: продовольчі товари: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-570-1 (In Press)

Teaching Resource

Александрова, С.А. (2022) Комунікаційні технології в готельно-ресторанному сервісі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource]

Александрова, С.А. (2022) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Комунікаційні технології в готельно-ресторанному сервісі» конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справи. [Teaching Resource]

Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Спеціалізовані види туризму (лікувальний туризм)» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Спеціалізовані види туризму (лікувальний туризм)» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Колонтаєвський, О.П. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Колонтаєвський, О.П. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (Модуль 1) (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Колонтаєвський, О.П. (2022) Управління розвитком готельного і ресторанного бізнесу: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Колонтаєвський, О.П. and Писарева, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління розвитком готельного і ресторанного бізнесу» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Колонтаєвський, О.П. and Писарева, І.В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління розвитком готельного і ресторанного бізнесу» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Крайнюк, Л.М. and Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Погасій, С.О. and Влащенко, Н.М. and Александрова, С.А. and Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи магістра (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Соколенко, А.С. and Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа (освітньопрофесійна програма «Готельна і ресторанна справа», галузь знань 24 – Сфера обслуговування)). [Teaching Resource]

Поколодна, М.М. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Екскурсологія» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форми навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Поколодна, М.М. and Рябєв, А.А. and Холодок, В.Д. (2022) Методичні рекомендації до проходження технологічної практики (з організації екскурсійної діяльності) (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Свідло, К.В. and Соколенко, А.С. and Писаревський, М.І. (2022) Інноваційні ресторанні технології: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource]

Світлична, В.Ю. (2022) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка туризму» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа). [Teaching Resource]

Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Соколенко, А.С. and Баландіна, І.С. (2022) Організація ресторанного господарства: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм. [Teaching Resource]

This list was generated on Sat Oct 5 07:04:23 2024 EEST.