Александрова, С.А. (2022) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Комунікаційні технології в готельно-ресторанному сервісі» конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справи. [Teaching Resource]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
556kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 61686 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 19 Jun 2022 08:49 |
Last Modified: | 24 Jun 2022 06:07 |
Repository Staff Only: item control page