Оболенцева, Л.В. and Соколенко, А.С. and Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа (освітньопрофесійна програма «Готельна і ресторанна справа», галузь знань 24 – Сфера обслуговування)). [Teaching Resource]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 61849 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 20 Oct 2022 07:59 |
Last Modified: | 20 Oct 2022 07:59 |
Repository Staff Only: item control page