A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до проходження виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Крайнюк, Л.М. and Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
752kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:61791
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:19 Sep 2022 12:59
Last Modified:19 Sep 2022 12:59

Repository Staff Only: item control page